Страници

22 март, 2013

Upcomming!


Здравейте, хубавици

Източник: Интернет
Източник: Интернет


С настъпилата вече пролет, макар и само астрономическа, все повече ни заливат новите тенденции в козметиката и модата за предстоящия сезон. 

На пръв поглед ми правят впечатление силните, ярки цветове - тюркоаз, емералд, мента, фуксия, папая, виолет, жълто и още други прекрасни гами.

Както виждате от пролетно-лятната фотосесия на Шанел, металика ще е много актуален. Преливането на контрастни цветове, както в грима, така и при маникюра, са смело решение и не отиват на всеки. Затова пък изглеждатадски свежо и лично аз много ги харесвам!
Източник: Интернет

Източник: Интернет
Ментата - точно попадение право в сърцето ми. Официално съм влюбена в този цвят и сериозно възнамерявам да се сдобия с някаква дреха, аксесоар, лак за нокти, а защо не и спирала? Ако искате и вие да пробвате цветна спирала, предлагам ви лесен начин да си направите сами, в цвета, който харесвате. Има два варианта:
  •  Първият: взимате една безцветна спирала и я смесвате с пигмент в желания цвят. 
  • Вторият: Ще ви е нужна празна опаковка от спирала, за да смесите в нея гел Алое Вера и отново пигмент. В този случай получавате бонус - подхранени мигли :)

Източник: Интернет
Източник: Интернет
Аксесоарите не отстъпват на дрехите и са в същите отличаващи се цветове. Много харесвам гривните на Balla, защото винаги са актуални, стилни и подходящи за всеки повод.

Източник: Интернет


Флората все още присъства върху дрехите, но няма как иначе. Все пак пролетта е характерна с разцъфтяването и пробуждането на всичко красиво, с което природата ни е дарила.
Пачуърк - живописните колажи от цветове и материи идват с пълна сила от най-големите модни къщи. Шарена мозайка от геометрични фигури в най-различни форми и цветове. Ето това е интересно!
Източник: Интернет
И другата вълна! Черно-бялата магия.
За мен това не беше най-подходящата комбинация за топлите месеци, но след като видях колекцията на Манго май леко си промених мнението.
Разбира се, не подминавам факта, че Миранда е голяма красавица и каквото и да облече, ще  стои добре.
Хубаво е обаче, е че много от дизайнерите са намерили компромисен вариант с вмъкването на цветен акцент в черно-бялата симфония.


Материите, характерно за лятото са леки и феерични - шифон, тафта, органза. Все пак на никого не би било комфортно да се задушава и запарява в дрехите си :)



.
Какво е вашето мнение за предстоящите колекции пролет/лято 2013 ? 
Цветно или черно-бяло?
Източник: Интернет

4 коментара:

  1. Тъкмо и аз подготвям такава статия, тази година определено ми харесват доста неща - модни обаче не бях заглеждала :) И добре дошла сред нас :)

    ОтговорИзтриване
  2. Добре заварила, Ели :) Ще чакам твоята статия, за да навляза пък аз в козметичната тенденция :)

    ОтговорИзтриване
  3. Рокличката на Миранда е фантастична <3

    ОтговорИзтриване