11 април, 2013

30-day challenge!

Здравейте, красавици! :)

Днес ще ви позанимавам с малко аматьорски работи, или казано направо моя опит за нюд грим. Самия грим е част от тридесет-дневно предизвикателство, което си отправихме с още няколко красавици от форума на БГ Мамма.

Всяка седмица, в продължение на 30, има тема, по която трябва да се направи цялостен грим. Първата седмица темата е нюд, което предполага максимално естествен и изчистен грим. В тази тема се включиха общо 11! момичета, което е доста похвално като за начало. Тези от тях, които имат блогове, още в понеделник написаха статиите си, а аз като една видна мързелана чак сега сядам... Честно да си призная не мислех да пиша по тази тема, но след като Womanberry ме тагна, нямаше как да се покрия :)

Та стига вече лирични отклонения, давам по същество :)

Продуктите, които използвах са:

 • Лице: L'oreal Magic Skin Beautifier BB cream
 • Очи: MaxFactor Eye Brightening Mascara for hazel eyes
 • Устни: Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain Cherish


Ето и другите блогове:


3 коментара:

 1. Много пиятен и ежедневен грим си показла. Харесва ми много :) Доволна ли си от стейновете на Ревлон? Интересува ме колко са тайни и изсушават ли удтните.
  С удоволствие ще следя предизвикателстото!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравей! Радвам се, че ти допада :) За стейна съм замислила да отделя цяла публикация след още малко време. За сега ще кажа, че ми харесва и мисля да си взема още един цвят, докато са на промо въвеждаща цена ;)

   Изтриване
  2. Супер, блаходаря! Ше чакам по нататък да чета ;)

   Изтриване